Agymenők kvíz: Mennyire ismered Sheldont és dilis haverjait?

Agymenők kvíz: Mennyire ismered Sheldont és dilis haverjait?

Ha mindig is imádtad az Agymenőket, vagy ha kívülről fújod Sheldon és barátainak az összes történetét, akkor itt az idő, hogy megmérettesd a tudásod. Ebben a kvízben 10 kérdést fogsz kapni a sorozatról, amelyben nem csak a karakterekkel kapcsolatos információkra vagyunk kiváncsiak, hanem a színfalak mögött meghúzódó történésekre is.

Most már kezdjük el a kvízt, és nézzük meg, hogy mennyire vagy igazi Agymenők szakértő! Csak semmi csalás, mert Sheldon morcos lesz. 😉

Agymenők kvíz

Lenyűgöznek az Agymenők zseni karakterei? Most te is bizonyíthatod, hogy hasonlóan nagy koponya vagy, mint ők!

Agymenők, a sorozat

Az Agymenők, eredeti angol címén a The Big Bang Theory, egy amerikai televíziós szitkom, amelyet Chuck Lorre és Bill Prady alkotott. A sorozatot az a CBS csatorna sugározta 2007. szeptember 24-től kezdve az Amerikai Egyesült Államokban. Hazánkban csak 2009-ben mutatták be, eredetileg a Cool TV-n kezdték sugározni, majd átkerült az RTL Klubra, de végül a Comedy Central-on lett igazán népszerű.

A sorozat négy kicsit hibbant, de zseniális tudósról szól, akik egy egyetemen dolgoznak. A srácok élete fenekestül felfordul, amikor a szomszédba beköltözik Penny, egy pincérnő, akinek álma, hogy híres színésznő legyen. Bár a tudomány távol áll Penny-től, mégis nagyon jól kijön a srácokkal, és rengeteg dolgot tanít nekik az élet különböző területeiről.

Az Agymenők hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte, és számos díjat nyert, köztük több Emmy-díjat is. A sorozat híres volt a tudományos humoráról, a popkultúrára való utalásairól, valamint a karakterek egyedi és szerethető személyiségéről. Sheldon Cooper karaktere különösen emlékezetes maradt a nézők számára, részben az őt játszó színész briliáns alakításának köszönhetően. A sorozat befejezése után is megmaradt a rajongók szívében, mely azóta spinoff formájában folytatódik.

Kategóriák: , ,