Stranger Things kvíz, quiz magyarul

Stranger Things kvíz magyarul

Üdvözöllek a Stranger Things kvízünkben! Ha te is rajongója vagy ennek a 80-as évek hangulatát idéző, izgalmas sci-fi sorozatnak, akkor ez a kvíz neked szól. Tedd próbára tudásodat a kisvárosban játszódó történet világáról, a karakterekről és a legemlékezetesebb pillanatokról. Készen állsz a kihívásra? Akkor kezdjük!

Stranger Things kvíz

Teszteld tudásodat a Stranger Things sorozatról ezzel a kvízzel!

Mi az a Stranger Things?

A Stranger Things egy amerikai sci-fi horror televíziós sorozat, amelyet a Duffer testvérek alkottak. A sorozat a Netflixen debütált 2016-ban és gyorsan világszerte népszerűvé vált.

A történet az 1980-as években játszódik egy kitalált amerikai kisvárosban, melynek a nevét nem áruljuk el, hiszen a kvízkérdések között is szerepel. 🙂 A sorozat egy csapat gyerek kalandjait követi nyomon, akik megpróbálják megfejteni barátjuk eltűnésének rejtélyét.

A nyomozás során találkoznak egy különleges képességekkel rendelkező lánnyal, Elevennel (magyarul Tizi), és szembesülnek egy párhuzamos dimenzió borzalmaival. A sorozat gazdag a korszak popkulturális utalásaiban, és sikeresen keveri a horror, a sci-fi és a dráma elemeit.

Kategóriák: , ,